×

Consell homeopàtic i fitoteràpia

La naturalesa és sàvia. Les plantes més diverses ens regalen la seva essència. En la nostra àmplia gamma de productes trobaràs el més adequat per a tu.

El servei de naturopatia i homeopatia consisteix a assessorar-te i oferir-te els productes més adequats a les teves necessitats o patologies.

L'homeopatia és un sistema de medicina alternativa que es basa en el pensament que una malaltia semblant cura una altra similar. Pretén forçar al cos a curar-se a si mateix mitjançant l'assimilació de la malaltia. Tracta diferents malalties mitjançant una sèrie de substàncies naturals que contenen elements que causen els mateixos símptomes que sofreix el pacient. Aquests elements són d'origen animal, vegetal o mineral.

La naturopatia té com a objectiu proporcionar al cos la força per a curar-se a si mateix pel seu propi compte. Inclou disciplines com la Fisioteràpia, Nutricèutica, Dietètica i Nutrició, Aromateràpia, Hidroteràpia i Balneoteràpia i Flores de Bach.

La principal diferència entre ambdues resideix que en l'homeopatia l'estímul ve de l'interior del cos (en ingerir les substàncies diluïdes) i en la naturopatia l'estímul ve de l'exterior del cos.

Disposem d'un gran ventall de productes de naturopatia i homeopatia per als quals aposten per les solucions més naturals.

Tots els productes que disposem són de gran qualitat, assegurances i eficaces.

Demanar cita

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.
Preu