×

Cistelles personalitzades per nadons

Cistelles regal per a l'arribada del bebè

Amb l'arribada del bebè, tot es torna un caos. Per molt que l'intentem, sempre ens falta alguna cosa. Per això estan les cistelles regalo per a l'arribada del bebè. Per a poder aportar als pares, la qual cosa necessiten durant aquestes primeres setmanes, que seran crucials per a la seva adaptació a la paternitat.

En Farmàcia RIERA CARDELÚS, una nova vida ha de ser acaronada al màxim. Per això, volem posar-vos a la vostra disposició, tot el que sigui necessari perquè els petits estiguin ben atesos. I una de les cistelles regalo per a bebès, són una gran eina per a sortir del pas.

Què és una cistella de regal?


Les cistelles regalo per a bebè són sets o kits preparats per a l'arribada del bebè. Venen en forma de cistella, de caixa, de galleda de llauna... Hi ha una gran varietat de formats. A més, aquests envasos es poden reutilitzar, ja que estan dissenyats per a mimetitzar-se amb el dormitori del bebè.

Aquestes cistelles compten amb un munt de productes exclusius per al bebè i la mare:

  • Gel de bany per al bebè
  • Xampú per al bebè
  • Colònia fresca i sense alcohol
  • Cremes hidratants tant corporals com facials
  • Cremes per a protegir la pell sensible del bebè
  • També venen amb plats, gots i coberts adaptats a les necessitats del bebè
  • Xumets i biberons
  • Ninots amb els quals dormir
  • Termos per a menjar al carrer
  • Cremes i olis per a la cura de la mare

Per què és necessària una cistella de regal?


La resposta és senzilla. Perquè mai és suficient. Un paquet de 48 tovalloletes, no viu una setmana. I quan un bebè trepitja la casa, mai seran suficients tovalloletes, cremes, xumets, gel de bany, bolquers... Les cistelles regalo per a bebès, són ideals per a aportar als pares tranquil·litat, perquè venen carregades de productes que el bebè necessitarà.

I el millor, és que no té per què ser d'un determinat tipus. Poden estar orientades a cura de la pell, a la higiene del bebè o fins i tot per als primers menjars. Les cistelles regal de bebè estan dissenyades per a cobrir tota classe de necessitats del bebè i dels pares.

Què pot contenir la cistella de regal per al bebè?

Com bé vam dir anteriorment, les cistelles regalo per a bebès, poden tenir una gran varietat de productes. I per sort, tot és aprofitable. És a dir, pots trobar cistelles regalo en forma de bossa, per a poder tornar a reutilitzar-la per a guardar les seves joguines. Si prefereixes una cosa més còmoda, pots optar a la cistella regalo amb una motxilla. Podrà usar-la quan sigui una mica més major.

Cistella per a bebè bàsica

Una cistella preparada per a les cures bàsiques, és el principal que es necessita. Aquestes cistelles regal venen amb tovalloletes, xumets o cremes o gels per a la cura del bebè. A més, són cistelles que es poden personalitzar, per a poder aconseguir el toc exclusiu que es busca. La cistella regalo mitjana, és un bàsic entre els regals per a un nounat.

Cistelles amb ninots

Per descomptat, els bebès se senten més reconfortats quan dormen amb un ninot. Per això, hi ha cistelles regalo amb ninot. Aquests ninots venen perfumats o estan dissenyats per a tirar-li colònia fresca de bebè. D'aquesta manera, els petits podran dormir amb una cosa suau entre les seves manetes. Sens dubte, aquesta cistella regal per a bebè, li permetrà tenir el seu primer millor amic.

Amb indispensables per al dia a dia


Les cistelles regalo poden contenir productes que es gasten en una setmana, com a bolquers o tovalloletes. Però també, hi ha cistelles regals de productes per al bebè, que són molt més duradors. Com un termo, un xumet o un biberó.

O si prefereixes una cosa relacionada amb la seva cura, què et sembla una cistella regalo per a la cura de la seva pell? Compten amb cremes corporals i facials que l'ajudaran a tenir la pell sempre suau.

Kit de bebè de viatge

Una cosa que no es té molt en compte, és que el bebè surti molta de casa o surti de viatge. Per això, es necessita un kit de viatge per al bebè, sempre a mà i preparat. Són necessers amb gel de bany, xampú, crema hidratant i colònia, perquè el teu bebè sempre estigui ben atès. Tingues sempre a mà un necesser de viatge per al bebè, per a qualsevol imprevist.

Cistella especial per a bebè en els seus primers dies


I per descomptat, els primers dies són indiscutiblement, els dies en què més ajuda es necessita. Una cistella regalo dels primers dies, plena de bolquers i tovalloletes, no t'ha de faltar a la casa. Amb aquesta cistella regalo primers dies, no sols podràs cobrir els seus bolquers, sinó també, les seves necessitats de neteja i higiene. I si no vols que falti de res, una cistella regalo completa, és la resposta.

Si ja tens clar quin tipus de cistella regalo per a bebè li vindria bé a aquests pares, acosta't per la nostra farmàcia i t'assessorarem.

Demanar cita

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.
Preu